Filme Online Gratis

Inchirieri biciclete

La Pedale Drobeta este magazinul de biciclete din Drobeta Turnu Severin de la care puteti inchiria biciclete atat pentru trasee lungi cu prietenii, cat si pentru plimbari locale recreationale sau fitness.

Pentru a inchiria o bicicleta (sau mai multe) trebuie in primul rand sa apelati nr. 0741 641 603 pentru a va face o rezervare, urmatorul pas este sa va prezentati la magazin ( str. Walter Maracineanu nr. 55 B ) avand cu dvs. cartea de identitate, dupa care vom semna un contract de inchiriere si puteti pleca pe bicicleta.

Fiecare bicicleta inchiriata trebuie returnata in aceeasi stare din momentul preluarii ei, orice defectiune provocata involuntar sau nu, se achita separat de pretul inchirierii. De asemenea, durata de inchiriere pentru care s-a facut plata, nu trebuie depasita, se plateste aditional. In cazul in care vreti sa pastrati bicicleta mai mult timp, trebuie sa va prezentati cu ea la magazin pentru a verifica disponibilitatea ei si pentru a achita suma pentru noua durata dorita in cazul in care bicicleta nu a fost rezervata altei persoane.

Daca aveti intrebari/nelamuriri referitor la procesul de inchiriere, pret sau alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.