Filme Online Gratis

Termeni & Conditii

Inregistrarea pe acest site nu este obligatorie pentru a efectua o comanda, daca doriti sa pastrati datele introduse pentru o viitoare utilizare, este necesara inregistrarea.

Inscrierea la noutatile din magazin este optionala pe durata inregistrarii, dar si dupa.

Efectuati o comanda numai in cazul in care stiti cu siguranta ca doriti produsul sau produsele respective. In cazul in care va razganditi inainte de a fi livrat coletul, o puteti anula doar la telefon. In cazul in care ati facut o comanda si nu ati ridicat-o, intrati pe lista neagra de cumparatori, iar pe viitor orice comanda facuta va fi refuzata, contul din magazinul online va fi blocat permanent.

Daca aveti nelamuriri referitor la produsele pe care vi le doriti, nu ezitati sa ne contactati pentru informatii aditionale.

Daca produsele sunt disponibile in mai multe culori, marimi, variante, alegeti ceea vi se potriveste, intrebati daca nu aveti certitudinea ca este dimensiunea ideala (dupa caz).

Anumite produse pot avea (din greseala) un pret eronat. Noi vindem produsele pe site cu pretul din magazinul fizic. Daca se intampla ca un produs sa aiba un pret fie mai mare sau mai mic pe site, va vom comunica pretul corect in momentul in care va vom apela pentru a ne confirma comanda, ne cerem scuze daca exista neplaceri/dezamagiri, dar produsele sunt introduse manual, consecutiv in magazinul virtual.

Daca efectuati mai multe comenzi de la aceeasi adresa, insa conturile sunt diferite, nu uitati sa specificati acest lucru. Conturile multiple detinute de o singura persoana sunt interzise, iar comenzile facute abuziv nu vor fi onorate.

Ne dorim ca orice colaborare client-magazin si invers sa fie la un nivel maxim de seriozitate.

Va rugam sa vizitati cat mai des aceasta rubrica, pot aparea modificari.

Va multumim pentru intelegere!