Filme Online Gratis

Blog - La Pedale Drobeta

Biciclete de inchiriat

06.05.2017

Cand am deschis LaPedaleDrobeta.ro ca magazin fizic, ne-am gandit sa punem la dispozitie si serviciul de inchiriat biciclete, multora le este util, altii l-au solicitat chiar inainte de a deschide oficial magazinul, asa ca am zis, de ce nu? Sa facem un bine!

Ce fac biciclistii acum, cand este frig?

09.10.2016

Majoritatea biciclistilor aleg sa puna bicicleta intr-un loc sigur pana trece sezonul rece, iar aici vorbim de cei care pedaleaza ocazional. Desigur, exista si biciclisti care se echipeaza foarte bine pentru a-si mentine temperatura corpului la valori bune si reusesc sa invinga frigul, pedaland cu aceeasi pasiune ca atunci cand vremea este buna.


Biciclete Severin

09.10.2016

Biciclete Severin. Doua cuvinte ce se pot extinde intr-o ramura mult mai complexa ce defineste pasiunea oamenilor din acest oras, pasiunea Severinenilor, si anume, bicicleta.

In Severin se pedaleaza cu drag, pe langa faptul ca La Pedale Drobeta lucreaza cu drag pentru a tine rotile in miscare, intr-o armonie cu celelalte componente si accesorii de pe bicicleta fiecarui pasionat.

Avem trasee frumoase, locuri frumoase de vizitat, iar Severinenii se bucura de fiecare zi frumoasa si perfecta pentru o plimbare cu bicicleta.

O singura dorinta ramane activa pentru toti biciclistii din orasi, pistele de biciclisti. Lipsesc, sunt atat de dorite si de necesare pe langa dorinta, dar speram ca acest lucru se va schimba, speram ca cineva isi va aduce aminte ca nu sunt doar masini in acest oras si ca oamenii au nevoi mici, dar foarte importante.

Magazin de biciclete Drobeta Turnu Severin

14.05.2016

Cu mult timp in urma, iar aici vorbim de peste 8 ani, in Drobeta Turnu Severin nu era de gasit un magazin decent de biciclete, tot ceea ce se putea gasi erau magazinele cu biciclete chinezesti, acele biciclete puse afara multe una langa alta si legate cu un lant care iti luau ochii..

Un mic ghid din categoria "ce bicicleta sa-mi iau?"

10.05.2016

Multe persoane se intreaba ce anume trebuie sa caute la o bicicleta sau care sunt punctele forte atunci cand vine vorba de achizitionarea uneia. Bicicleta este o pasiune (pe langa sport si alte beneficii) ce intra rapid "in sange", iar necunoscatorul (la fel cum am fost toti candva) intampina dificultati in alegerea bicicletei potrivite, avand intrebari fara raspuns sau nici macar atat uneori.
Vom grupa necesitatile, facilitatile, avantajele si dezavantajele in mai multe grupe pentru a raspunde mai multor intrebari esentiale.

Biciclete in Severin

10.05.2016

Orasul Drobeta Turnu Severin este un "camp fertil" pentru biciclete, observand interesul tot mai crescut al tinerilor (si nu numai) pentru biciclete si plimbari...

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)