Filme Online Gratis

Biciclete de inchiriat

Ne bucuram ca am reusit sa dam drumul unui numar mare de biciclete spre inchiriat deoarece sunt sunt foarte multe persoane ce nu isi permit sa investeasca intr-o bicicleta, alte persoane au alte prioritati, si desigur, exista si oamenii ce nu au loc suficient de depozitare pentru o bicicleta, asa ca bicicletele spre inchiriat vin in ajutorul celor mentionati mai sus.

Toate bune si frumoase, problema apare atunci cand unii tineri aleg sa inchirieze biciclete pentru a-si bate joc, mergand pe ideea ca nu le apartine si ca pot face ce vor. Ne pare rau sa vedem o astfel de atitudine, ne pare rau ca nu apreciaza bicicletele la adevarata lor valoare. Informativ, pentru cei ce aleg sa faca asta si vor citi aceste randuri, le aducem la cunostinta ca orice deteriorare adusa in mod intentionat bicicletelor inchiriate, se plateste cu suma aferenta pagubelor produse.

Va rugam pe aceasta cale sa aveti grija de ele ca si cum ar fi ale voastre, in acelasi timp ne veti scuti si pe noi de un efort in plus. Ne dorim sa nu se creeze cozi de asteptare pentru bicicletele aduse in service, pentru oamenii ce asteapta sa cumpere ceva din magazin sau au nevoie de diverse servicii. Bicicletele pentru inchiriat trebuie sa fie disponibile in numar cat mai mare pentru toata lumea, dar daca sunt aduse cu defecte ne ingreunati treaba deoarece vom fi nevoiti sa remediem problemele lor.

Multumim pentru intelegere, spor la pedalat!