Filme Online Gratis

Magazin de biciclete Drobeta Turnu Severin

Cu mult timp in urma, iar aici vorbim de peste 8 ani, in Drobeta Turnu Severin nu era de gasit un magazin decent de biciclete, tot ceea ce se putea gasi erau magazinele cu biciclete chinezesti, acele biciclete puse afara multe una langa alta si legate cu un lant care iti luau ochii..


Pe langa faptul ca iti luau ochii, iti luai si banii, iar asta nu era deloc placut. Spun asta deoarece bicicletele respective ascundeau sub vopseaua lor stralucitoare multe greseli de fabricatie, o greutate imensa intr-un cadru de fier; dincolo de frumusetea lor se vedea lipsa de interes pentru acei "producatori" care nu isi dadeau interesul pentru client sa aiba o bicicleta buna si de care sa se poata folosi mult timp cu drag, probabil faceau asta in ideea ca daca ceva important se va defecta in scurt timp, nu vor avea de ales decat sa isi cumpere alta sau sa inlocuiasca tot cu piese de la ei, acele piese de slaba calitate ce se gasesc prin bazar si diverse piete..unde nici macar comerciantii nu au cea mai mica idee legat de ceea ce vand, de cele mai multe ori, facand exceptie cazurile in care comerciantii chiar recomanda folosirea lor si le lauda ca si cum nimeni nu s-ar mai fi plans vreodata de ele.


Acum, Drobeta Turnu Severin are magazin de biciclete, si nu pun accent pe magazinul La Pedale - Drobeta neaparat, ci scot in evidenta faptul ca am ajuns (ca oras) in punctul in care trebuia sa fim de mult, iar din pacate, multi oameni au ramas cu o idee fixa, aceea ca bicicletele si componentele, accesoriile sunt toate la fel, multi chiar nu inteleg de ce este o diferenta asa mare de pret intre cele chinezesti si cele comercializate de producatorii renumiti. Prea putini ciclisti amatori se intereseaza de performante, calitate, recomandarile altora. Nu conteaza ca ai o bicicleta cu care doar te duci la munca sau iesi in parc atunci cand ai chef, conteaza ca bicicleta respectiva sa nu te lase atunci cand ai nevoie de ea, conteaza la fel de mult sa nu simti nici ca ai dat bani pe ceva ce nu a meritat, iar apoi sa regreti si sa nu vrei sa mai auzi de biciclete.


Tot ceea ce pot recomanda unui om care vrea sa aiba sau are deja treaba cu o bicicleta, este: Informeaza-te!

Recomand asta deoarece informatia este ceea ce iti va spune de ce ai nevoie, unde gasesti ceea ce cauti si cat de bun este acel lucru!